Ondernemen met een mooi vooruitzicht

Op korte afstand van de uitvalswegen richting Bergen op Zoom en Vlissingen. Wonen en werken op één plek!

Let op, alle woon-werkkavels zijn reeds verkocht.

Project
Aan de Sluisweg in Kruiningen, direct aan de entree van het dorp en de nieuwbouwlocatie ‘Veerhaven’ ontwikkelt Veerhaven Kruiningen BV zes woon-werkkavels. Deze zijn bedoeld voor de bouw van bedrijfsgebouwen met bijbehorende bedrijfswoning. Hier kunnen op een aantrekkelijke plaats wonen en werken worden gecombineerd. De woon-werkkavels hebben een oppervlakte variërend van 1.500 tot 2.200 m2, maar in overleg zijn ook andere oppervlakten mogelijk.

Kavels
De woon-werkkavels worden bouwrijp geleverd en hebben reeds een onherroepelijke bestemming. De kavels zijn bij levering direct geschikt voor het bouwen van een woning met bedrijfsgebouw. Een snelle vestiging is dus mogelijk. De woon-werkkavels zijn naar eigen inzicht indeelbaar, aan de straatzijde voorzien van een hekwerk met daarin een draaipoort ter plaatse van de inrit op de door u gewenste plaats.

Bereikbaarheid
De woon-werkkavels zijn gelegen aan de entree van Kruiningen op slechts 5 autominuten van de op- en afritten van de A58 (nrs. 32 / 33). Met deze snelle verbindingen zijn steden als Goes, Middelburg, Vlissingen, Bergen op Zoom en zelfs Antwerpen binnen een half uur bereikbaar. Ook vanuit de omringende dorpen zijn de woon-werkkavels goed vind- en bereikbaar. Ook ligt er net buiten het dorp een treinstation Kruiningen-Yerseke met elk halfuur een verbinding richting Randstad of Vlissingen

Bestemmingsplan
Voor de woon-werkkavels zijn een aantal voorschriften van toepassing. Vanzelfsprekend is het van belang dat uw bedrijfsactiviteit voldoet aan de in het bestemmingsplan genoemde omschrijving / milieucategorie voor deze locatie. Voor de realisatie van de bebouwing zijn in het bestemmingsplan verschillende regels opgenomen.

Neem voor meer informatie contact op met één van onze verkopers!

Let op, alle woon-werkkavels zijn reeds verkocht.